Főoldalra

Fekete bodzavirág (Sambucus nigra L.)Bodzavirág koncentrátum

Speciális kivonási eljárással készült természetes aroma, koncentráltan tartalmazza a friss bodzavirág illatát és aromáját. Felhasználható: frissítő italok és élelmiszerek gyártásához.

- Természetes ásványvízzel vagy ivóvíz és CO2 hozzáadásával frissítő ital gyártásához.
- Alkoholmentes vagy alacsony alkoholtartalmú pezsgő ital gyártásához

Csomagolási egység:

Hordóban 250 kg
Kannában 30 kg

Tárolhatóság:

Bontatlan csomagolásban 0oC-tól +20oC hőmérsékleten 12 hónapig.

Termékspecifikációt az alábbi termékekre igény szerint küldünk.

Orvosi kislevelű hársfavirág (Tilia Cordata Mill.)A növényben megtalálható flavonoidok antibakteriális hatásúak. Meghűléses betegségekre, köhögéscsillapításra kiválóan alkalmas. Enyhíti a hörghurutos panaszokat, köptető, nyákoldó hatású.

Nyálkaanyagai serkentik az immunrendszer működését. A hársfavirág teája hatásos izzasztószer meghűléses megbetegedések esetén. A népi gyógyászat szerint jó idegerősítő és vértisztító hatású.

Forgalmazzuk kivonatok, extraktumok, természetes aromák formájában.

Csipkebogyó vadrózsafej terméke (Rosa Canina L.)A csipkebogyó C-vitaminon kívül számos olyan anyagot tartalmaz, amelyet az emberi szervezet kiválóan tud hasznosítani: pektin, flavonoidok, cukor, alma- és citromsav, cseranyag, A-vitamin.

A C-vitamin fokozza a szervezet ellenálló képességét, a flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A bogyóból készített gyógytea influenzás időszakban, meghűléses megbetegedések idején rendszeresen fogyasztandó. Ismeretes gyógyhatása vese- és hólyagbántalmakra, bélhurut és hörghurut esetén. Emésztést javító hatása közismert, gyenge vizelethajtó tulajdonságú.

Forgalmazzuk kivonatok, extraktumok, természetes aromák formájában.

Csalánlevél (Urticia Dioica)Kivalóan alkalmas a szervezet méregtelenítésére és salaktalanítására.
Tartalmaz: C-vitamint, hangyasavat, vasat, kalciumot, foszfort, D-vitamint, meszet.

Forgalmazzuk kivonatok, extraktumok, természetes aromák formájában.

Gyömbérgyökér (Zingiber officinale)A gyömbér az egyik legkiválóbb természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító. A kellemesen csípős, kissé erősebbre főzött gyömbértea csökkenti a bélgázok kialakulását, mivel erjedésgátló hatással rendelkezik. Hasmenés ellen is jó, valamint kitűnő görcsoldó, legyen szó bél vagy menstruációs görcsről. (Fél liter teához kb. 2 dkg reszelt friss gyömbér kell.) Nagyon jó memóriajavító, élesíti az érzékeket.
A középkori Itáliában a gyömbér az időskori boldogság biztosítéka volt, mert fokozza a szexuális képességeket.

Forgalmazzuk kivonatok, extraktumok, természetes aromák formájában.

Erdei gyümölcsök...

Elderflowers szórólap letölthető itt